This post is also available in: enEnglish

Forvandlende samtale om din kreativitet

Kære du.

Mærker du en indre hvisken, en længsel der bliver ved med at trække dig i ærmet? Måske drømmer du om at skrive, male, danse, eller bare simpelthen være mere kreativ i dit liv? Og måske har du, som rigtig mange andre, svært ved at prioritere at handle på disse drømme?

Jeg ved hvordan det føles IKKE at udleve sine kreative drømme. IKKE at lytte til længslen og den indre hvisken. Det brugte jeg selv mange år af mit liv på, Indtil jeg en dag ikke ventede længere.

Det er bare så meget mere befriende  og berigende for både os selv og verden når vi GØR det. Skaber det vi brænder for. Lytter til den indre hvisken. Ændrer kurs til det bedre. Lyser op i vores eget og andres liv.

Ting vi f.eks kan komme ind på i din session.

  • Hvad du i virkeligheden drømmer om (også de ting du næsten ikke engang tør sige højt!)
  • Ting der står i vejen for dine kreative drømmes udfoldelse
  • Hvordan du kan finde tid til kreativiteten i din hverdag (selv med fuldtidsjob, børn, et sygt familie medlem….)
  • Små ladsiggørlige skridt du kan begynde at tage allerede idag (som tager 10 minutter)
  • Hvordan du finder motivation til at holde en retning når først du har fundet den
  • Hvad du kan gøre for at lære at lytte til din indre kilde
  • Hvordan og hvor du kan dele dine ting med verden (verden kan være alt fra en god ven til dronningen, blot det der føles rigtigt for dig)

Pris: 650 kr. pr session – varighed: 1 time

NB: Coahingen foregår via skype, alternativt hjemme hos mig på Under Egen 7 i Mern.

Det vil glæde mig at støtte dig på rejsen til at få mere kreativitet i din hverdag NU, hvad end det er et maleri, en sang, en dans, et smukt hjem eller noget helt femte du drømmer om at skabe!

Kærlig hilsen Lise.

Udtalelser:

“En times coaching med Lise er som at gå i kreativt brusebad. På bare en enkelt session gav Lise mig nok værktøjer til, at jeg allerede en uge efter havde fået flow i min før blokerede kreativitet”.

– Lene

“Lise lyser af at kende vejen og hun guidede mig kærligt og indsigtsfuldt med sin viden. Jeg er meget taknemmelig og føler at jeg fik virkelig meget med mig, både konkrete redskaber og troen på at det er muligt at få plads til min kreativitet.”

– Kristina